Op 5 april 2018 startte ons nieuwe project: "Ein deutsches Requiem" van Johannes Brahms.

Het concert zal plaatsvinden op zondag 18 november 2018 in de Elandstraatkerk, met medewerking van het pianoduo Laura Sandee & Anna van Nieukerken en 2 solisten.

Details over deelname:

• Dit project is in samenwerking met Koninklijk Mannenkoor 'Die Haghe Sanghers'
  • Als u dit werk nog niet eerder hebt gezongen, dan kunt u instromen vanaf 5 april, kosten € 170, -. Restitutie: € 170,- bij opzeggen na hoogstens 2 repetities / € 100,- bij opzeggen tussen 1 mei en 15 juli / € 40,- bij opzeggen na 1 oktober.
  • Hebt u 'Ein deutsches Requiem' al eerder gezongen? Dan kunt u ook vanaf 23 augustus instromen, kosten € 85,-. Restitutie: € 85, bij opzeggen na hoogstens 2 repetities / € 40,- bij opzeggen na 1 oktober.
  • Er wordt een gezamenlijke koordag georganiseerd op zondag 7 oktober.
  • Voor de heren zijn er extra mogelijkheden om gezamenlijk met 'Die Haghe Sanghers' te repeteren, op maandagavonden vanaf augustus. Locatie: Diamanttheater, Diamanthorst 183, 2592 GD Den Haag
  • Gedurende dit project zal regelmatig door een zangtherapeute aan de stemvorming worden gewerkt

Optioneel:

• Bladmuziek lenen: € 20,- borg; bij onbeschadigde inlevering ontvangt u de betaalde borg retour.
  • Ingezongen oefen-cd  aanschaffen: € 11,00

Locatie repetities en koordag:
Octogoon van het Hofstad Lyceum, Colijnplein 9, 2555 HA Den Haag, ruime parkeergelegenheid.
OV Randstadrail 3, halte De Savornin Lohmanplein; HTM bus 23, halte Colijnplein.

U bent van harte welkom om onze gelederen (weer) te komen versterken!
Scroll naar beneden om in te schrijven.