Wilt u meezingen in ons nieuwe project 'Requiem van Fauré' ?

U kunt vanaf 9 januari 2020 instromen.

Er wordt een concert georganiseerd op zondagmiddag 26 april in de Lutherse Kerk, Lutherse Burgwal 7-9, 2512 CB Den Haag.

Details over deelname:

• Vanwege een oververtegenwoordiging van alten kunt u alleen meedoen als u sopraan, tenor of bas bent.
  • De kosten bedragen € 110.-. Als u wilt stoppen tijdens het project, dan is restitutie niet mogelijk.
  • Repetities starten op 9 januari 2020.
  • De dirigent kan bij twijfel u vragen een deel voor te zingen (zonder overige aanwezigen). Indien de kwaliteit van uw stem door de dirigent als onvoldoende wordt beoordeeld, dan ontvangt u het volledige bedrag retour.
  • Het concert wordt op één middag twee maal uitgevoerd.

Optioneel:

• Een partituur kunt u huren voor ± € 10,- met een borg van € 30,- (totaal dus € 40,-). Na inleveren van een ongeschonden partituur ontvangt u de borg terug.
  • Oefen-cd: ± € 10,- (kosten nog niet precies bekend).

Locatie repetities:
Octogoon van het Hofstad Lyceum, Colijnplein 9, 2555 HA Den Haag, ruime parkeergelegenheid.
OV Randstadrail 3, halte De Savornin Lohmanplein; HTM bus 23, halte Colijnplein.

U bent van harte welkom om onze gelederen (weer) te komen versterken!
Scroll naar beneden om in te schrijven.